wij zijn een degelijke, stabiele partner om samen mee uw event op poten te zetten.  Van het opstellen van een draaiboek, promotie, marketing, sponsoring, admin, preventiedossier,... over de agenda-invulling tot en met de mensen on site tijdens het evenement. 
 

Een aantal van onze vrijwilligers hebben reeds jaren ervaring in het leidinggeven, organiseren, facilitair management, zijn of waren preventie-adviseurs,   Alsook zijn er uiteraard heel wat hands-on vrijwilligers die graag helpen met op- en afbouw, en tijdens.

 

Samen maken wij duidelijke afspraken zodat het een win-win is voor alle betrokken partijen en er een positief evenement, welke aard ook, kan neergepoot worden, waar alleen maar tevreden kan op teruggekeken worden door organisatie, alle betrokken partijen en last but not least de bezoekers van het evenement.

(Mede-) organisatie van evenementen

Verhuur

Professionele hulp bij uitbating dr ziekte, drukte, overmacht,...

 Met de vzw hebben wij ondertussen al een mooi aanbod van materialen aangekocht ten dienste van, maar hebben wij ook een aantal terbeschikkingstellingen en samenwerkingen aan zeer voordelige voorwaarden kunnen uitwerken.  Zo kunnen wij reeds bijstaan met eigen materiaal op vlak van onthaal, sanitair, koel-en vries, tapwagen, tafels en stoelen, glazen, tassen, bestek, tenten en een heel ruim aanbod aan reuzespelen. 
Deze worden zowel ter beschkking gesteld aan evenementen waar wij (mede-)organiseren maar ook daarnaast verhuurd, zowel aan particulieren, verenigingen en bedrijven.

 

Speciale voorwoorden voor activiteiten met sociale doelstelling. 

Ons volledig aanbod kan je best raadplegen op onze Facebookpagina 'vzwzizazo' of vul het contactformulier in en je krijgt via mail de pdf met alle mogelijkheden en prijzen.­

Moet je plots geopereerd worden? Ben je niet in staat om uw zaak (tijdelijk of occassioneel) alleen te runnen?  Heb je onvoldoende financïele middelen om iemand aan te werven, ongeacht welke vorm,.. contacteer ons.  Occassioneel kunnen wij u mogelijk bijstaan bij het uitbaten van uw zaak tijdens uw ziekte, vakantie, overmacht of gewoon op die drukke dagen zoals jaarmarkt, braderij, etc.

Uiteraard vragen wij hier een marktconforme vergoeding voor om geen wantoestanden te creëren en bekijken we dossier per dossier welke samenwerking er nodig is.  De ontvangen gelden worden dan integraal gebruikt voor de werking van onze vereniging.